Wikiplacemarks.com  
 Find us on Google+

View tens of thousands of placemarks on our Wikiplacemarks map >>>

Plan your vacations, add new placemarks of sites your wish to visit, or just browse historical places, scenic sites, best kept secrets, famous film locations, infamous crime scenes, famous peoples' former homes or graves, disaster sites, interesting archaeological or geological sites, castles, churches, temples, mosques, architectural and engineering marvels, battlefields, tourist attractions and many more.  Choose the categories that interest you.  Just click on the link above.  

Gjør din Android kraftull med smarte applikasjoner

Major Forms er en unik opplevelse fordi vi tilknyrrer smarttelefon-applikasjoner til våre nettsidedatabaser. Med andre ord, ikke bare vil du ha sjansen til å samle inn data og informasjon eksternt (uten å ha et lass med datamaskiner) gjennom våre applikasjoner på din smarttelefon, but dataene blir umiddelbart lastet opp (synkronisert) til vår nettside og lagret for videre bruk, i tillegg til å beskytte integriteten av verdifull informasjon. Videre kan alle endringer gjort på den opplastedede dataene bli umiddelbart synkronisert med smarttelefonen. Dette vil tillatte sanntidsovervåking av ansatte med tilgang til en datamaskin mens data blir innsamlet "i feltet". Overvåkerene kan endre eller oppdatere informasjon som blir samlet inn i sanntid i tillegg til å hjelpe å implementere feltinnsamling eller å dirrigere oppdrag. Men disse funksjonene vi tilbyr vår kundebase er enkelt kun toppen av herberget av kraften i våre applikasjoner. Etter at dataene er blitt lastet opp til våre nettsiden kan det blir behandled gjennom et stort antall databasefunksjoner. Her er noen eksempler:

Google Maps-interaksjon

1) Data kan ikke kun bli overlagt på Google maps gjennom smarttelefonen, men etter at dataene er blitt lastet opp til vår nettsidedatabaser, vil hver prøveplass bli assosiert med et nummer med passende informasjon samlet inn som bilder, videoer, tekster, beskrivelser, lydfiler, kommentarer, osv. på kartet. Ved å helt enkelt "klikke" på hver plass, vil den nødvendige informasjonen være tilgjengelig for detaljert visning. Hvis spore-applikasjonen er blitt implementert, kan prøver og plasser ha tilknytning til ruter som ble tatt gjennom innsamlingen av informasjon.

Publiser dine media på nettet automatisk

2) Dataene som ble innsamlet kan bli vist på vår nettside i inklusive tabeller for enkel tilgang og visning af innsamlingsdataene. Detaljert informasjon som visning av bilder fra miniatyrbilder er kun ett klikk unna.

Sikre dataene

3) Annen informasjon kan bli lagt til i tabellene for en eller alle prøver/plasser og bli lagret med komplett beskyttelse innen våre sikre databanker. For eksempel, hvis en geolog har samlet inn steinprøver i feltet og senere analyserer dem for deres geokjemi, som disse dataene bli innarbeidet i alle inklusive tabeller på vår nettside for hver prøver, slik at det tilknyttes lokaliseringsinformasjon med kjemisk data. I tillegg kan krypterte hardware-nøkler bli kjøpt gjennom oss hvis dn bruker krever adgangsforbud for til og med vår databaseadministrator (den individuelle som vi kun tillater å gjøre interaksjoner med dataene for vedlikeholdshensikter).

Del dine data

4) All data er passordbeskyttet men kan bli delt med kolleger og venner hvis det er ønsket. I tillegg, kan dataene lett bli utlagt på Facebook og andre sosialemedier-nettsteder. Et godt eksempel er vår ferie-applikasjon, som ikke bare lar smarttelefon-brukere å spore deres ferieruter og assosiere media som bilder og video, samt med beskrivelser og kommentarer med ruten, men også familier og venner kan overvåre brukerens feriedestinasjoner i sanntid på vår nettside og gjennom sosialemedier som Facebook. Etter at ferien er over, kan brukeren permanent lagre reisehistorikk til kanskje å gjøre fremtidige feriefilmer som dokumenterer turen basert på all informasjon som er lagret.

5) En prøve/plass-samling kan bli integrert med andre samlinger utført av kollegaer eller venner i enkle tabeller og på Google maps.

Lag presentasjoner og eksporter data

6) Profesjonelle-virkende grafer, diagrammer, tabeller, osv. kan bli laget fra dataene på nett og lastet ned til MS Word, MS Powerpoint eller andre relevante applikasjoner og prosessorer eller bli lagt igjen på nett for andre du vil skal se informasjonen.

7) Alle eller deler av data kan bli lastet ned i regneark (f. eks. MS Excel).

8) Som nevnt ovenfor, flere prøvefeltsamlinger som tar plass samtidig kan bli overvåket og/eller dirigert fra en sentral "hjemmebase" som et bedriftskontor.

Tilpass din app

9) Alle applikasjonene er ekstremt fleksible og tillater ytterligere informasjon til å bli samlet på og lastet opp til en sentral database. På samme måte, kan datafelter som allerede er i applikasjonene bli fjernet hvis det ikke er behov for dem av brukerene. Det er at hver applikasjon kan bli tilpasset for individuelle brukere (ved å legge til eller fjerne hva eventuelt blir rader og kolonner i den sentrale database-tabellene på nett).

Integrerte moduler utvider applikasjonene

10) En av kraftfaktorene i vår applikasjon er at vi ofte integrerer applikasjoner i applikasjoner. Vår teodolitt-applikasjon (også en egen applikasjon), som tillater brukere å kalkulere ting som distanse til, eller høyde av en distante objekter er integrert i applikasjoner som kanskje kan kreve disse målingene. Ikke bare tillater det bruk av teodilitt fra applikasjonen, men det tillater også brukeren å lagre informasjonen slik at den kan bli integrert med andre informasjon som er blitt samlet på. For eksempel, den arkeologiske prøve-applikasjonen tillater målinger ved bruk av teodolitt til å bli lagret og vist på kart under en utgravning.

Most visited websites

resstrikeanddip (515264), laci (501738), slcsam (240987), Nursery (210906), Chinle (209120), geniet (183107), jtevalt (170789), RiverWolf (159751), danieleff (151326), xagaba (142228),
 

Har du en formular som du vil gjerne ha omgjort til en applikasjon?

Vær snill og del dine idéer med oss.

Kontakt oss...