Wikiplacemarks.com  
 Find us on Google+

View tens of thousands of placemarks on our Wikiplacemarks map >>>

Plan your vacations, add new placemarks of sites your wish to visit, or just browse historical places, scenic sites, best kept secrets, famous film locations, infamous crime scenes, famous peoples' former homes or graves, disaster sites, interesting archaeological or geological sites, castles, churches, temples, mosques, architectural and engineering marvels, battlefields, tourist attractions and many more.  Choose the categories that interest you.  Just click on the link above.  

Tegye hatékonnyá Android-os telefonját okos alkalmazásokkal

Major Forms rendszere egyedi felhasználói élményt nyújt: az okostelefon alkalmazások adatait weboldalakon keresztül teszi elérhetővé. A felhasználóknak nem csak hatékony adatgyűjtésre van lehetősége okostelefonon keresztül a testreszabott alkalmazásokkal, de az adatok automatikusan szinkronizálásra is kerülnek a kiszolgáló szerverünkkel (weboldalainkkal), ami biztosítja az adatok biztonságos tárolását és jővőbeli kényelmes felhasználását (pl. PC-n keresztül). Ez lehetővé teszi, hogy az adatok gyűjtését kollégáink, barátaink, ismerőseink valós időben nyomonkövethessék online rendszerünkön keresztül, míg mi munkánkat végezzük, vagy hobbinknak hódolunk okostelefonunk alkalmazásaival. Az itt vázolt lehetőségek koránt sem merítik ki az ügyfeleinknek nyújtott összes szolgáltatásunkat. Amint az adatok feltöltésre kerültek a szerverünkre, az adatelérés és feldolgozás színes skáláját kínáljuk a felhasználóknak. Íme ezek közül néhány példa:

Google Maps integráció

1) Az okostelefonok által gyűjtött adatok közvetlenül megjeleníthetőek az alkalmazásokba integrált térképeken keresztül is, de amint az adatok feltöltődnek a weboldalunkra, a különböző formátumú médiák (képek, videók, hangfelvételek, megjegyzések, stb.) egyetlen "kattintással" elérhetővé / megtekinthetővé válnak az adatgyűjtések helyét reprezentáló műholdas térképen keresztül. Ha az adott okostelefon alkalmazásban implementálva lett, akkor a felhasználó által bejárt útvonalak is rögzítésre kerülnek a térképen.

Automatikus publikálás az Interneten

2) Az összegyűjtött adatok egyszerű elérését és megtekintését fényképgalériák, képekből összevágott videók, dinamikus térképek és táblázatok teszik egyszerűvé. Ezek mind automatikusan elérhetővé válnak a felhasználók számára készített weboldalakon keresztül.

Az adatok biztonsága

3) Minden információ amit a telefon segítségével összegyűjt és letárol, egy titkosított csatornán keresztül kerül átvitelre egy központi adatbázisba. Az adatok támadókkal szembeni biztonságát a titkosított csatornák használata, és a feljlett betörés elleni védelem biztosítja. A szinkronizált adatok közül mások csak azt láthatják, amit Ön megoszt közösségi lapon, email-ben vagy a saját publikus honlapján. A telefon elveszítése vagy megsérülése esetén az adatokat újra le tudja kérni egy újabb telefonra (bejelentkezés után). Az adatokról biztonsági másolatot is készíthet.

Az adatok megosztása

4) Minden adat jelszóval védett, de megosztható kollégákkal, barátokkal, ha szükséges. Az információ egyszerűen megosztható közösségi oldalakon is (Facebook, Twitter, stb.). Egy jó példa erre a Nyaralás- és Utazás Napló alkalmazásunk, amely naplózza a felhasználók útvonalait (GPS nyomkövetés) és ezeket az útvonalakat a hozzájuk kapcsolódó médiákkal (fényképek, videók, leírások) teszi megoszthatóvá közösségi oldalakon, illetve saját weboldalon keresztül, ami folyamatosan frissül, ahogy a felhasználó az alkalmazással gyűjtött információkat automatikusan szinkronizálja. Amint a vakáció végetért, az adatok véglegesen tárolásra kerülnek és a rendszer többek között videó is készít az egész nyaralásról a felhasználó számára.

5) Az adatok integrálhatóak más felhasználók (pl. kollégák) által gyűjtött adatokkal is. 

Prezentációk készítése és adatok exportálása

6) Professzionális grafikonok, diagramok, táblázatok készíthetőek az adatokból és online letölthetőek MS Powerpoint, vagy más releváns formátumokban azok számára, akik erre jogosultságot kapnak.

7) Teljes, vagy részleged adatok, kimutatások letölthetőek táblázatos formában (CSV, MS Excel formátumokban).

8) Minden alkalmazás esetén lehetőség van párhuzamos adatgyűjtésre (pl. egyidejűleg több okostelefon gyűjt adatot egy cég számára)  és az információ centralizáltan elérhető az irodából, otthonról, vagy bárhonnan, ha van internet hozzáférés.

Szabja testre saját alkalmazását

9) Az alkalmazások meglehetősen rugalmasak és lehetőséget adnak arra, hogy saját magunk által definiált adatokat rögzítsünk. Minden űrlap bővíthető újabb mezőkkel, amelyeket tetszés szerint elnevezhetünk és később ilyen néven a kimutatásainkban megjeleníthetünk, lekérdezhetünk. Bizonyos mezők el is rejthetőek, ha nincsen rá szükségünk és csak zavarnak minket a felhasználásban.

Most visited websites

resstrikeanddip (515264), laci (501738), slcsam (240987), Nursery (210906), Chinle (209120), geniet (183107), jtevalt (170789), RiverWolf (159751), danieleff (151326), xagaba (142228),
 

Van olyan űrlap, vagy nyomtatvány, amiből alkalmazást szeretne készíteni?

Ossza meg velünk az ötleteit!

Kapcsolat...